Air Horn

Air Horn voor BlackBerry

Maak lekker veel lawaai met je BlackBerry

Met het gratis Air Horn tover je jouw mobieltje om in een luchthoorn. Zo haal je de sfeer van het voetbalstadion in huis, maar of je er veel vrienden mee maakt...Ben je een fanatieke voetbalsupporter? Met Air Horn hoor je er helemaal bij en steel... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Realistisch geluid

TEGEN

  • Gaat vervelen

Matig
4

Met het gratis Air Horn tover je jouw mobieltje om in een luchthoorn. Zo haal je de sfeer van het voetbalstadion in huis, maar of je er veel vrienden mee maakt...

Ben je een fanatieke voetbalsupporter? Met Air Horn hoor je er helemaal bij en steel je de show in het stadion. Zodra je de app opent zie je een mooie rooie toeter op je scherm. Klik op het scherm en de luchthoorn blaast erop los. Druk nog een keer op je telefoon en de herrie stopt.

Air Horn is zogenaamde adware (gefinancierd door reclames) en je moet daarom te allen tijde een internetverbinding hebben om de app te starten. Verder is Air Horn erg simpel, meer dan een naar geluid produceren doet het niet.

Air Horn is wellicht even leuk maar al snel zal de app je vervelen. Mocht je echter even wat flinke herrie nodig hebben voor een grapje of een evenement, dan biedt Air Horn soelaas.

Meeste downloads Gezondheid & Fitness voor blackberry

Beoordelingen about Air Horn

Promotie×